یک کارشناس تغذیه توصیه هایی به بیمارانی که دچار سنگ کلیه می شوند بیان کرد و گفت: این بیماران بهتر است بیشتر غذاهایی که ملین هستند بخورند و از ورزش های طاقت فرسا و شدید پرهیز کنند. - فرحناز مظاهری در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان "، گفت: این بیماران دچار سنگ کلیه توجه کنند که مسهل های قوی برایشان مناسب نیست بلکه با خوردن انجیر، روغن زیتون در غذایشان کمی آن را ملین کنند. وی ادامه داد: گوشت شتر، گاو، گوساله، ...
منبع خبر: فارس
دسته بندی خبر: پزشکی


لینک منبع و پست :یک کارشناس تغذیه در گفت وگو با فارس بیان کرد بخور نخورهای بیماران دچار سنگ کلیه
http://www.ghatreh.com/news/nn32483127/کارشناس-تغذیه-گفت-وگو-فارس-بیان-کرد-بخور-نخورهای-بیماران